Expertise

Schoonmaakdiensten

Shoonmakdiesten-img-1

Dé schoonmakers in de voedingsmiddelenindustrie

Respect Cleaning is dé schoonmaak expert voor de voedings- en levensmiddelenindustrie. Wij weten wat schoon is. En veilig. U verwerkt voedingsmiddelen en draagt een grote verantwoordelijkheid voor ons allemaal. Wij hebben de expertise in huis om uw bedrijf schoon te maken volgens alle strenge normen en regel- en wetgeving die de overheid van u verwacht.
Onze enthousiaste schoonmaakmedewerkers zijn goed opgeleid en bezitten alle noodzakelijke kennis om uw productieruimtes, bedrijfsruimtes en kantoren schoon te houden. Zij doen dit dagelijks of periodiek. Vol enthousiasme en volledig naar uw behoeftes en wensen.
Vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt over de dienstverlening die u van ons mag verwachten. Wij kijken graag samen met u naar het volledige productieproces binnen uw bedrijf. Geven u advies over mogelijke risico’s en bedenken concrete oplossingen voor uw vraagstukken.
Door onze langdurige ervaring in de foodsector, van inmiddels bijna 20 jaar, weten wij u van het juiste advies te voorzien. Door de werkzaamheden efficient en doortastend uit te voeren, zijn onze tarieven uiterst concurerend.

Gekwalificeerde enthousiaste schoonmaakmedewerkers

Wij werken uitsluitend met goed opgeleide schoonmaakmedewerkers die in het bezit zijn van een gezondheidsverklaring en een HACCP-certificaat. Ons bedrijf voldoet natuurlijk ook aan de strenge normen van het OSB-keurmerk. Hierdoor kunnen ze de benodigde kwaliteit leveren en zijn ze op de hoogte van de eisen voor de reiniging van productieruimtes.
Onze zeer gemotiveerde medewerkers zijn bereid om hun handen uit de mouwen te steken. We besteden veel tijd en aandacht aan de begeleiding van individuele medewerkers. We bieden ze carrièremogelijkheden en diverse opleidingen aan waardoor ze zich verder kunnen ontplooien.

Besparen op hoge kosten

Onze medewerkers weten hoe ze zo efficiënt mogelijk moeten werken. Grondig en snel. Met het gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen, in de juiste hoeveelheid. Zij dragen zorg voor een laag verbruik en verbeterde omstandheden voor het milieu. En natuurlijk kostenbesparend!

Daarom Respect Cleaning

Bij Respect Cleaning weten we de hygiënische standaarden van uw productie- en bedrijfsruimtes te waarborgen. Door jarenlange ervaring en gemotiveerde medewerkers. U kiest voor een samenwerking met Respect Cleaning als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die alle zorgen op het gebied van een schone en veilige werkomgeving bij u wegneemt. Toegespitst op de schoonmaak van productieruimtes en kantoren van voedselproducenten.