Hygiëne

Een goede hygiëne is misschien wel het belangrijkste aandachtspunt in de voedingsmiddelenindustrie. Op plekken waar de hele dag met voedselwaren wordt gewerkt, verdient een schone omgeving zonder ziektekiemen de hoogste prioriteit.

Bij Respect Cleaning Services weten we door onze jarenlange ervaring hoe we de hygiënische omstandigheden bij u kunnen verbeteren. Daarvoor bieden we u een hygiëneprogramma aan waarbij we op de kosten besparen, zorgdragen voor het milieu en werken aan goede arbeidsomstandigheden.

Door een efficiënte en gedoseerde inzet van personeel en materiaal wordt kostenbesparend gewerkt. Onze medewerkers hebben bovendien de laatste kennis over voedselveiligheid en zijn op de hoogte van de Hazard Analysis Critical Control Points (HACCP). Dit is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen waarmee ze potentiële gevaren met betrekking tot de voedselveiligheid kunnen herkennen, beheersen en evalueren.

Respect Cleaning Services kan u verder van dienst zijn door het verzorgen van handboeken en schoonmaakcontrolestaten, het opstellen van schoonmaakfrequenties en het ondersteunen van de opleiding en training van uw productiepersoneel. Op de bedrijfsvloer zijn wij het logische aanspreekpunt voor alle vragen over hygiëne en kunnen we microbiologische controles op de schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren.

Het hygiëneprogramma kan naar wens worden uitgebreid met bijvoorbeeld een microbiologisch en chemisch onderzoek, waardoor u de kans op infecties en de aanwezigheid van schadelijke bacteriën kunt ondervangen. U kunt ons inhuren voor het onderhouden en updaten van handboeken of het begeleiden en opzetten van een kwaliteitsdienst. Daarnaast kunnen we een training verzorgen die op uw organisatie is afgestemd en u helpen met de werving en selectie van tijdelijk of vast personeel.

Bij Respect Cleaning Services is alles bespreekbaar om de hygiëne in de voedingssector op peil te houden en te bevorderen. Als u contact met ons opneemt, bespreken we graag de mogelijkheden om u te kunnen helpen.