Werkwijze

Respect Cleaning Services draagt al jarenlang zorg voor een optimale hygiëne binnen de productieprocessen in de voedingsindustrie. Schone fabrieken, productiehallen, machines, bedrijfsruimtes en kantoren zijn van essentieel belang voor de voedselveiligheid en de gezondheid van consumenten en medewerkers.

Bij Respect Cleaning Services kunt u op elke locatie in Nederland terecht voor dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden, maar ook voor een periodieke schoonmaak. Wij beschikken over gespecialiseerde kennis en ervaring voor reiniging en desinfectie binnen de foodsector. Respect Cleaning Services is op de hoogte van de laatste hygiëne-eisen, regels en richtlijnen voor de voedingsmiddelenindustrie.

Respect Cleaning Services is er bovenal voor u, de klant. We maken vooraf duidelijke afspraken over de tarieven en de dienstverlening die u van ons mag verwachten. We lopen samen met u het productieproces door, zodat we weten hoe we onze schoonmaakmedewerkers zo efficiënt mogelijk kunnen inzetten. Dat doen we met respect, voor onze klanten en voor ons personeel. Respect Cleaning Services heeft haar naam niet voor niets gekozen.

 • Mensen

  Mensen vormen het hart van elke organisatie, dus ook bij de schoonmaakwerkzaamheden van Respect Cleaning Services.

 • Middelen

  Door uitgebreide instructies weten onze medewerkers hoe ze de middelen zo efficiënt mogelijk moeten gebruiken.

 • Hygiëne

  Bij Respect Cleaning Services weten we door onze jarenlange ervaring hoe we de hygiënische omstandigheden bij u kunnen verbeteren.

 • Kantooromgeving

  De medewerkers van Respect Cleaning Services zijn vriendelijk en gastvrij en gaan respectvol om met uw eigendommen.