Over ons

Bij Respect Cleaning Services kunt u rekenen op jarenlange ervaring met de hygiënische schoonmaak van productieruimtes, bedrijfsruimtes en kantoren in de voedingsindustrie. Respect Cleaning Services is in 2003 opgericht om bedrijven in de levensmiddelensector een totaaloplossing voor voedselhygiëne te bieden.

Wij zetten ons dagelijks met 55 vaste medewerkers en 20 uitzendkrachten in voor de reiniging in de voedingsmiddelenindustrie. Respect Cleaning Services is gevestigd in Utrecht, maar heeft klanten in heel Nederland. We werken voor voedingsmiddelenbedrijven in uiteenlopende sectoren, van de kaasproductie tot de vleeswerkingsindustrie en slachterijen.

Missie en visie

Respect Cleaning Services merkte dat producenten meer willen dan een schoonmaakploeg over de vloer. Vanzelfsprekend moet de werkomgeving na het sluiten van de productielijnen weer brandschoon worden. Daar zorgen wij voor. Binnen een paar uur ziet de ruimte er weer smetteloos uit. Waar productieruimtes meestal voor 95 procent schoon zijn, gaan wij voor de volle 100 procent.

Maar een optimale hygiëne draait om veel meer. Bij Respect Cleaning Services luisteren we naar de klant en denken we mee over hygiënevraagstukken. We kijken naar manieren om de kosten te verlagen en gaan samen met u op zoek naar mogelijke pijnpunten. We luisteren naar onze eigen medewerkers, die we met respect behandelen en van wie we de ideeën serieus nemen. Door onze oplettendheid hebben we geregeld bij een voedselproducent positieve ontdekkingen kunnen doen.

Wekelijks hebben we overleg met onze klanten om het schoonmaakproces te verfijnen, de doelmatigheid te verhogen en te kunnen voldoen aan hun wensen. Service staat bij ons op de eerste plaats en heeft maar één doel: mensen blij maken.